Creatieve projecten

Posted on 02/04/2015 in Webdevelopment by Kenneth

Als ambitieuze developers hebben we de afgelopen jaren al enkele creative projecten uitgewerkt naast onze consultancy opdrachten. Het is dan ook de bedoeling om deze geweldige ervaringen te delen met onze klanten en mede-developers. Interesse in onze verwezelijkingen of heb je een geweldig idee dat je graag uitgewerkt ziet. Bekijk alvast onze filmpjes ....

Read more ...


Webdevelopment

Posted on 23/03/2015 in Introduction Webdevelopment by Kenneth

Geenentijd is een bedrijf van jonge enthousiaste web ontwikkelaars. Wij specialiseren ons in HTML5 en de nieuwste webstandaarden. Onze focus ligt op Node.js in de backend en frameworks als Angular, Backbone en Ionic voor de frontend. HTML5 en CSS, de basis voor elke frontend ontwikkeling, hebben geen geheimen voor ons.

Read more ...


Software op maat

Posted on 07/03/2015 in Introduction by Kenneth

Als development studio kunnen wij ook oplossingen op maat aanbieden. Een inschrijvingszuil op je evenement, digital signage schermen of motion-tracking bieden wij aan via onze start-up Pro-Motions. De oplossingen van Pro-motions zijn perfect voor KMO's en evenementen en geven een unieke meerwaarde.

Read more ...


Sportstiming

Posted on 07/03/2015 in Introduction by Kenneth

Geautomatiseerde tijdregistratie en uitslagenverwerking is de main-business van Geenentijd. Al enkele jaren zijn we bezig om voor lokale sportwedstrijden een betaalbare oplossing aan te bieden. In 2014 hebben we beslist om verder te investeren in een compleet platform om op een professionele schaal eventtiming en event registraties aan te bieden. 

Read more ...


Event registraties

Posted on 07/03/2015 in Introduction by Kenneth

Sinds 2014 zijn we gestart om ons online evenementen en uitslagen platform te ontwikkelen dat speciaal geoptimalisserd is voor sportevenementen. De inschrijvingen, de betalingen en de opvolging van alle deelnemers gebeurd volledig geautomatiseerd en staat rechtstreeks in verbinding met onze racemanager om ook de inschrijvingen ter plaatse en de uitslagenverwerking volledig automatisch te doen verlopen. 

Read more ...