Event registraties

Posted on 07/03/2015 in Introduction by Kenneth

Als web-agency zijn wij al enkele jaren gespecialiseerd in de uitbouw van professionele websites en software om de werking binnen uw bedrijf te optimaliseren en de juiste uitstraling naar uw doelpubliek te creëren.

Het was dan ook de hoogste tijd om ons tijdregistratie-project waarmee we al enkele jaren bezig zijn stilaan de uitstraling te geven die het verdient. Sinds 2014 zijn we gestart om ons online evenementen en uitslagen platform te ontwikkelen dat speciaal geoptimalisserd is voor sportevenementen. De inschrijvingen, de betalingen en de opvolging van alle deelnemers gebeurd volledig geautomatiseerd en staat rechtstreeks in verbinding met onze racemanager om ook de inschrijvingen ter plaatse en de uitslagenverwerking volledig automatisch te doen verlopen. 

Vanuit onze betrokkenheid bij de organisatie van verschillende sportevenementen hebben wij gemerkt dat er weinig oplossingen zijn die een kwalitatieve en betaalbare oplossing aanbieden voor kleine & grote organisatoren. Door ons compleet geautomatiseerde aanpak kunnen wij ons focussen op de beste service tegen de beste prijs.

Ook qua aanpak, marketing, design en social media kunnen wij je verder bijstaan om van uw sportwedstrijd een geslaagd evenement te maken. 

Kijk alvast naar de features van onze diensten: Event registratie en timetracking