Sportstiming

Posted on 07/03/2015 in Introduction by Kenneth

Geautomatiseerde tijdregistratie en uitslagenverwerking is de main-business van Geenentijd. Al enkele jaren zijn we bezig om voor lokale sportwedstrijden een betaalbare oplossing aan te bieden. In 2014 hebben we beslist om verder te investeren in een compleet platform om op een professionele schaal eventtiming en event registraties aan te bieden. 

We hebben verschillende grote leveranciers gecontacteerd en de beste RFID-apparatuur op de markt samengesteld als basis. Daarop hebben onze ontwikkelaars een eigen racemanager ontwikkeld waarbij de eenvoud en gebruiksvriendelijkheid centraal staat. Op het evenement kunnen de aankomstzone, de startzone en inschrijvingszone draadloos communiceren met de centrale server die bediend wordt via de racemanager. Met de E-tickets (op smartphone of papier) kunnen de deelnemers zich inscannen aan de inschrijvingstafel en krijgen ze hun wedstrijdchip en startnummer. De uitslagen verwerking gebeurd verder steeds via de RFID chip die bevestigd wordt aan de schoen, rugnummer of fiets. 

Ook de aankomstzone kunnen wij voledig inrichten naar ieders budget en voorkeur. Een led-klok of led-paneel met de live rondetijden van de deelnemers behoort allemaal tot de mogelijkheden. Contacteer onze adviseur voor meer info.

Vaak duurt het lang om de de uitslagen te verwerken en uit te printen. Wij kunnen synchroniseren onze uitslagen live met ons online platform. Op die manier kunnen de supporters alles op de voet opvolgen. Ook digital signage schermen met alle rondetijden en uitslagen, eventueel aangevuld met de eigen sponsors, kan een geweldig meerwaarde bieden om je vent de allerbeste uitstraling te geven.