Datum : 01/08/2015

Discipline : mtb

Locatie : Kessel-Fort

Organisator : Cycling Team Kessel vzw

Info : Website

Inschrijvingen : 01/05/2015 - 31/07/2015


Antwerp 6 hours 2015

De “Antwerp 6 hours” vindt plaats op zaterdag 1 augustus 2015 op het domein van Kessel-Fort. De start wordt voorzien omstreeks 12u. Deze uithoudingsproef is weerhouden voor solo-rijders en samengestelde ploegen van max. 4 renners. De ploeg kan bestaan uit vrienden, buren, familie, collega’s,… Bedrijven kunnen ook deelnemen om aan teambuilding te doen en de werksfeer te bevorderen en vooral: omdat sporten gezond en plezierig kan zijn! Iedereen kan deelnemen (vanaf 19 jaar zonder en vanaf 15 jaar met wielervergunning).

Men mag zo vaak aflossen als men wil in de afgebakende wisselzone, aan de tent. Tijdens de wedstrijd worden fruit, drank en versnaperingen voorzien door onze geweldige sponsors (Cibel fruit en Sports Control). In de namiddag bakken de dames van Cycling Team Kessel verrukkelijke panekoeken om je opnieuw de nodig kracht te geven voor de laatste uurtjes. Douche’s en kleedkamers zijn vlakbij beschikbaar in sporthal de Putting, Grote Puttingbaan te Kessel. Afspuitstand, ehbo, elektronische tijdregistratie en bevoorrading zijn voorzien. Prijsuitreiking is voorzien om 20u30 in de tent.

Vanaf dit jaar hebben we een extra gemengde reeks voorzien, waarin minimum 1 dame moet starten in onze 6 uur durende uithoudingsproef. Ook damesteams zijn hier uiteraard welkom. De ploegen die voorheen aan de Ladies 3-hours deelnamen zijn hier uiteraard welkom.


Deelnemers