Datum : 15/09/2014

Discipline : running

Locatie : De Slappen Uier

Organisator : Titan Run

Info : Website

Inschrijvingen : ter plaatse


Titan Run 2014

De Titan Run is een obstakelloop over een loodzwaar parcours van ongeveer 5 of 10 km. Langs het parcours staan een 30-tal hindernissen die overwonnen moeten worden. Het parcours zal eenhele uitdaging zijn, maar haalbaar voor iedereen. Deelnemen kan individueel of in ploeg.

Uitslagen

Uitslag 5km: http://tijdregistratie.geenentijd.be/titan-run/uitslag-Titan-Run-5km.pdf

Uitslag 10km: http://tijdregistratie.geenentijd.be/titan-run/uitslag-Titan-Run-10km.pdf

Wat is een Obstakelloop?

Een obstakelloop is een hardloopevenement waarbij de deelnemers onderweg diverse obstakels tegenkomen. Vaak gaat de route door de natuur en komen de deelnemers onderweg modder en water tegen. Voorbeelden van obstakels zijn houten muren, het kruipen onder prikkeldraad, door sloten zwemmen, over vuur springen, over touwnetten klimmen en soms zelfs onder stroom gezet worden. Het doel is om de deelnemers de fysieke en psychologische grenzen van zijn of haar kunnen op te laten zoeken.

Mogen alle leeftijden meenemen?

Neen, ben je ouder dan 104 of jonger dan 14 dan mag je helaas niet deelnemen.
Jongeren van 14 of 15  moeten vergezeld zijn van een voogd die heel de race met hen meeloopt.

Welke kledij doe ik aan?

Voorzie de nodige reserve kledij. Als het koud is, zorg dat je warme kleren mee hebt. Neem handschoenen mee. Het gebruik van spikes is verboden.

Kunnen mijn vrienden en familie kijken?

Zeker, Supporters kunnen niet alleen GRATIS komen kijken, Ze kunnen ook actief deelnemen. Tijdens de wedstrijden kunnen supporters aan het obstakel PAINT ATTACK een verfpistool nemen en de deelnemers vol spuiten met waterverf.

Kan ik mijn spullen ergens veilig kwijt?

Er zijn voldoende lockers beschikbaar op het terrein waar je al je spullen in kwijt kan. Er zijn dit jaar XL lockers (35 * 35 * 45 cm). Lockers zijn enkel beschikbaar door ze te reserveren via ons ticketsysteem, er is geen mogelijkheid om op de eventdag zelf  extra lockers te vragen.

Zijn er douches aanwezig?

Er zijn voldoende  douches aanwezig voor zowel mannen als vrouwen.  

Welke afstanden kan je lopen?

Er zijn aparte wedstrijden voor 5km & 10km

Wat als ik gekwetst raak?

Het Medical Event Team is talrijk aanwezig om de eerste hulp toe te dienen waar nodig.

Wat bij slecht weer?

Slecht weer? Als je het ons vraagt kan er geen slecht weer zijn.
Schijnt de zon? Geen probleem, blijf wat langer in onze waterobstakels hangen om terug af te koelen.
Regent het? Nog beter, meer modder... 

Waar haal ik mijn borstnummer & T-shirt op?

Vanaf 09.00u kan je je deelnemersenvelop & T-shirt komen ophalen aan onze inschrijvingsstand die duidelijk gesignaliseerd zal staan wanneer je het terrein betreedt.

Hoe verloopt de start?

De start wordt gegeven in waves van telkens 200 deelnemers. Tussen elke wave is er 5 minuten tussen. In welke wave je zit hangt af van je borstnummer, deze is dan weer afhankelijk van wanneer je ticket kocht. Hoe sneller je je ticket koopt, des te sneller kan je starten.

Start 5km: 11.00u
Start 10km: 13.00u
Start Ploegen: 16.00u

In welke wave je zit en om welk uur je exact start zal je te weten komen via een mailing die je ontvangt ongeveer 1 maand voor de wedstrijd.

Is er bevoorrading aanwezig?

Zowel tijdens de race als bij de aankomst zal er bevoorrading voorzien worden in de vorm van een water en een energiedrank.

Hoe laat ik mijn vlag bedrukken?

ongeveer 1 maand voor de start zal u van ons een mailing ontvangen hoe de vlag bedrukt mag worden. Het ontwerp mag u zelf in elkaar steken.Organisator