Tijdregistratie

Een professionele aanpak van je wedstrijd en uitslagenverwerking

RFID tijdregistratie

Systeem met rugnummers

Voor loopwedstrijden en massa-evenementen werken we met chips bevestigd op een gepersonaliseerde rugnummer. Het uitreiken van de geïntegreerde chips is alles wat er moet gebeuren. Deze moeten niet ingeruild worden na de wedstrijd.

Hoe werkt tijdregistratie?

Aan de aankomstzone wordt een magnetisch veld gecreëerd met RFID-antennes. Deze zorgen ervoor dat een chip die passeert zijn unieke ID teruggeeft aan onze centrale server die op zijn beurt de tijd van je passage automatisch verwerkt.

Systeem met inruilbare chips

Voor sommige evenementen zoals obstacle runs en veldritten geven we de voorkeur aan waterbestendige inruilbare chips. Deze garanderen optimale prestaties bij vochtige of modderige omstandigheden.

Waaruit bestaat een complete setup?

Tijdregistratie is een complexe taak. Ons platform is geoptimaliseerd voor sportwedstrijden. Antennes op de grond of op statief zijn aangesloten op een industriële RFID-lezer. Deze zorgt voor de registraties. De Geenentijd racemanager handelt alle data af op de lokale server.

Geenentijd racemanager

Live uitslagen verwerking

Onze racemanager zorgt voor een naadloze communicatie tussen de gebruikersdata van de online inschrijvingen en de wedstrijddata die worden opgevangen door de RFID-apparatuur.

Gebruiksvriendelijke interface

De gebruiksvriendelijke interface maakt het eenvoudig voor de wedstrijdofficial om alle belangrijke data snel en overzichtelijk op te vragen en te beheren.

LIVE uitslagen

Online uitslagen

Alle wedstrijdtijden, rondetijden, gemiddelde snelheden en snelste rondes zitten ondertussen verwerkt in de centrale server van de racemanager. Maar door een LIVE synchronisatie met het geenentijd wedstrijd platform kan de gebruiker live zijn tijden volgen op de smartphone.

Grote schermen

Ook op de wedstrijden zelf kunnen grote schermen geplaatst worden met live tijden. LIVE Rondetijden en tussenstanden worden erg geapprecieerd door supporters en deelnemers.

Sportdisciplines

Massa-evenementen

Bij grote evenementen voor lopers, wandelaars, joggers, mountainbikers ... raden wij onze niet-herbruikbare rugnummers aan. Deze kunnen als aandenken meegenomen worden door de deelnemer.

Zwaardere omstandigheden

Voor omstandigheden waar vaak water en modder aan te pas komt adviseren wij onze herbruikbare chips. Bij triathlon, veldrijden, veldlopen, obstacle runs, ... garanderen deze de allerbeste prestaties.Event registraties

Geenentijd levert e-ticketing software aan organisatoren.
Ons platform bevat alle features voor een succesvolle registratie van je deelnemers.

Richt je evenement in

Plaats je data online

Voeg de verschillende wedstrijden en reeksen toe. De bijbehorende informatie, betalingsmogelijkheden en prijzen kan je eenvoudig aanvullen. Een mooi sfeerbeeld maak alles nog veel aantrekkelijker!

E-tickets

Elke deelnemer ontvangt na betaling een eigen E-ticket waarmee hij zich op je evenement kan aanmelden.

Online registratie

De inschrijvingsformulieren worden automatisch aangemaakt en houden rekening met al je wensen. Mails en online betalingen worden naadloos afgehandeld in jouw naam.

Uitbetalingen

De uitbetaling van de inschrijvingsgelden gebeuren binnen de eerste 2 weken van de volgende maand. Je krijgt maandelijks een overzicht per evenement.

Promoot je evenement

Verschillende sporten

Maak gebruik van onze overzichten en aankondigingen om je evenement mee in de kijker te plaatsen bij al onze bezoekers. Door de verschillende sporttakken kan je een nog ruimer publiek aanspreken.

Responsive website

Het platform is geoptimaliseerd voor alle mogelijke toestellen. Van smartphones, tablets tot de nieuwste 4K schermen.

E-mail

Wij beperken onze emails tot het strict noodzakelijke. Bij de inschrijving krijg je een overzicht toegestuurd. Bij de betaling krijg je een email met het E-ticket waarmee je je kan aanmelden op het event.

Social media

De gebruiker kan eenvoudig zijn favoriete evenementen delen met zijn vrienden, wat extra bezoekers, supporters en deelnemers kan aantrekken

Beheer je deelnemers

Statistieken

Alle statistieken zijn toegevoegd in een handig overzicht. Het aantal deelnemers, de betalingen, aantal personen die je evenementenpagina bezocht hebben en nog veel meer.

Overzicht betalingen

In ons admin-paneel kan je alle inschrijvingen en betalingen van je deelnemers opvolgen.

Exporteer deelnemers

De deelnemers kan je eenvoudig exporteren naar een excel bestand of JSON-file om te gebruiken voor je eigen administratie.

API ondersteuning

Je deelenemers en evenementeninformatie graag implementeren in je eigen site of applicatie? Vraag naar onze API voor custom implementaties.

Check in op je evenement

Scan je bezoekers

Elke bezoeker heeft een officieel E-ticket voor deelname dat eenvoudig gescand kan worden met een smartphone of barcodescanner en vervolgens automatisch verwerkt.

Dagregistratie

Spontane registratie zijn mogelijk door bijvoorbeeld een check-in zuil te plaatsen.

On-site support

Wij bieden alle diensten aan op je evenement, aanvullende diensten zoals hardware, hostesses en support zijn steeds mogelijk.

Extra tools op je evenement

Narrowcasting / Digital signage

Live uitslagen- & infoschermen, eventueel aangevuld met uw eigen sponsorruimte geeft een persoonlijke touch voor je deelnemers.

Mobiele uitslagen

Volg de uitslagen live op ons wedstrijd-platform. Dit is geoptimaliseerd voor alle mobiele toestellen.

Opvolging na je evenement

Gerichte follow up via mail

Gebruik je mailinglijst eenmalig voor een gerichte follow-up. Een bedankje, aangevuld met extra info, een speciale fotoreeks of video, … dit zorgt voor een leuke afsluiter.

Sharen via social media

Laat gebruikers hun uitslagen en foto’s sharen via de website en social media.


Contacteer ons?

T: +32 472 70 62 28